Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csoportköri esélyek DAL3-ban, avagy ki dalol a végén?

2008.11.23

1.csoport: A csoport minden tagja listavezető jelenleg a bajnokságban saját csoportjában. A továbbjutás mégis eldőlt két forduló után. A rendező Öregfiúk nem nagyon erőlködtek eddig, míg formalitás a 3. kör a Bambáknak is. Csak a 3. helyért játszandó presztízs csata ígér izgalmat. Vajon a csoport legrégebbi csapata, a jól csengő Toulose vagy a legfiatalabb, de igen agilis Galactic lesz a csoport bronzérmes?

2.csoport: A továbbjutás itt is eldőlt, a HekkDett és a Prague viszont ki-ki meccsen még árnyalhatja a sorrendet. Dicséretes a csoport egyetlen negyedosztályú csapatának, a Szegedi erős paprikák helytállása, mindkétszer csak néhány ponttal vesztettek a felsőbb osztályú ellenféltől. Így lesz ez a főként Juhászokból verbuvált szintén 3.osztályú utolsó ellenféllel szemben is?

3.csoport: Itt csak egy biztos, a Birka Ólban nem lesz ünnep. A Deszk már szinte biztos továbbjutó, de..! Ha az utolsó fordulóban nagyon nyer a RobiXteam, a Gorillák meg birkát nyúznak, születhet még meglepetés, ami egyébként a papír forma végeredményt jelentené. Jelenleg azonban kieső helyen a DAL2 győztese!

4.csoport: Itt már biztos búcsúzó a DAL2 másodikja, a Misztikus nyilak és az Egerek is, szegények. A kérdés inkább az, hogy mire képes a DAL1 bajnoka, a Mérges méhek, ha az Erő beindul? Az osztálykülönbség mindenesetre a bajnok mellett szól!

5.csoport : Itt még bármi lehet, bár az újonc Astar Stars-nak ehhez nagyon verni kellene a jó erőkből álló RugbyManiac-ot, ami nem valószínű, már csak az osztálykülönbség miatt sem. Ugyanebben bízhatnak a rögbi királyok is, de vajon adja az első helyet a M.Cameron, nem szívesen.

6.csoport: Igazi meglepetés az, ami itt van. Főként a legelőkelőbb bajnoki hellyel és múlttal rendelkező warnews eddigi sikertelensége talányos, de a Szatymazi léhűtőktől is többet vártunk. Hogy mire lesznek képesek egymás ellen, az már sem a Medvéket, sem a Rapit nem igen érdekli, ők már továbbjutóként meccselhetnek egymással.

7.csoport és 8.csoport: A helyzet a két csoportban ugyanaz. Biztos búcsúzók a Falcons és a Warships. A velük játszó Hunok, illetve a Fit World pontegyenlőséggel állva, de talán könnyebb helyzetben várhatja az utolsó fordulót, mint a Jedik és a Siege Rams. Nekik ugyanis a két csoportvezetőtől, a River Trolls-tól és a Shepherds-től kellene pontokat rabolni, ráadásul nagy különbséggel. Mindenesetre nagy csata várható, a végső sorrendnél minden egyes szerzett vagy beszedett pont sorsdöntő lehet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.