Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Diálolimpiai sikerek

2009.04.21

Ismét Kecskemét adott otthont a 20 év alatti rögbisek korosztályos seregszemléjének. A vasárnapi területi döntő a 2009. évi Diákolimpiai küzdelmek első fontos állomása volt.

Szegedi utánpótlás szempontjából igen biztató, hogy már három korosztályos csapattal vehettünk részt a rögbis eseményen, a Juniorok mellett Kölyök és Kadett korcsoportban is indulni tudott teljes csapat.

És ami a legfontosabb, hogy a részvétel örömén kívül nagyon szép eredménnyel is megörvendeztettek a fiúk. Remek játékkal, sportszerű hozzáállással és küzdelmes, jó szinvonalú meccseken magabiztosan harcolták ki az országos döntőbe való jutást, melynek 2009. május 31.-én vasárnap most Pécs ad majd otthont.

Eredmények:

Kölyök korosztály (1995-1996-ban születettek) I.helyezés

Kép

Kadett korosztály (1993-1994-ben születettek) I.helyezés

Kép

Junior I.korosztály (1989-1990-ben születettek) II.helyezés

Kép

Felső sor kadettek, középső sor juniorok, ülve a kölyök csapat

 

A mérkőzéseket megtekintette az U17-es magyar rögbi válogatott szövetségi kapitánya, Tóth Sándor edző is, aki igen elégedett volt a látottakkal.

Külön örömünkre szolgált, hogy egyik tehetséges fiatalunk, Varga Robi felkeltette érdeklődését, így Ungi Szabi mellett ő is meghívást kapott a következő válogatott mérkőzésére készülő magyar nemzeti csapat keretébe. Csak így tovább! Hajrá Fit World!!

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép 

Kép

Kép

Kép

Kép


 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.