Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Erőben sokkal jobb a Fitworld együttese

2007.06.15

Delmagyar.hu

Süli Róbert 2007.06.15. 14:19

Holnap Szegeden, a Felső Tisza-parti stadionban rendezik meg az NB I-es rögbibajnokság döntőjét. A Fitworld Szeged a Budapesti Jetikkel csatázik az aranyéremért.

Eddig szépen menetel a bajnokságban a Fitworld-Szeged NB I-es rögbicsapata. A Tisza-parti gárda a múlt heti pécsi győzelemnek köszönhetően bejutott a holnapi döntőbe.

A finálét pedig Szegeden, a Felső Tisza-parti stadionban rendezik. Réges régen volt ilyen rangos rögbi esemény a városban, így a hazai együttes nem mindennapi izgalommal várja a fővárosiak elleni összecsapást.

Tegnap délután a szegediek válogatott játékosával, Varga Jánossal beszélgettünk.

– Hihetetlen jó csapat az ellenfelünk, főleg Magyarországon dolgozó külföldiek alkotják a csapat gerincét. Elég csak megemlíteni a walesi Loydot, aki még hazájában is első osztályú rögbis volt. Hazánk egyik legjobb irányítója, Pásztor mozgatja a csapatot, ő a válogatott első számú játékosa.

Szerencsére a Fitworldben is mindenki egészséges. Napok óta itt van velünk francia légiósunk, Sebastian Mathurin, vele azért jóval erősebbek leszünk. Éppen ebben reménykedhetünk, hiszen jóval erősebb a mi csapatunk, mint a Jetik. Tolongásban lehet esélyünk ellenük.

A mi meccsünk délután 6 órakor kezdődik, míg bronzmérkőzés 4 órakor. A Szentes a Péccsel csatázik a harmadik helyért. Nagyon szeretnénk népes szurkolósereg előtt pályára lépni, és igazi rögbiünnepet varázsolni a stadion centerpályájára. Még soha sem játszottunk ilyen jó körülmények között, így szeretnénk nagyot alkotni.

Egy biztos: az utolsó pillanatig küzdünk, és megpróbáljuk meglepni esélyesebb ellenfelünket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.