Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felkészülés 2011

2011.02.14

 

Kép Míg az alapozást január végén a II.Szegedi Rögbis Bál színesítette jótékony programjaival – a rögbi népszerűsítésén és csapatszellem erősítésén túl némi anyagi pluszt is hozva a Fit World G orillák Rögbi Club 2011.évi működéséhez -, február már a 2011.évi célok megvalósításának jegyében zajlik a klubnál.

Képek a bálról itt: www.rugbyszeged.hu/index.php

A tervek pedig igen komolyak!

Kép

Az évek óta NB1-es felnőtt férfi csapat a szezon legfontosabb mérkőzésére készül, február 26-i kecskeméti osztályozón az Elefántok RC ellenében kiharcolható az Extra Ligás szereplés, ezzel a legjobbak közé kerülés.

Jó hír, hogy az új válogatott menedzsment 3 felnőtt szegedi játékost (Szilágyi, Prágai, Bárdos) is meghívott a keretbe, ami az elmúlt években nem volt jellemző, csak az utánpótlás korosztályban voltak válogatotjaink, így pl. tavaly EB 2. helyezést elért U20-as csapatban 3 szegedi fiatal szerepelt.

Utánpótlás pedig van – ez jól látszott az idei első Nemzeti Akadémiai Napon vasárnap, ahol az U20-ban Kovács R. és Unghi, U18-ban Báló, Márki, Kovács H. és Petrov T., U16-ban Balázs, Juhász Á. és Kálmán képviselte Szegedet.

 

Kép

Az 1. akadémiai nap programja volt: 1) Sérülések megelőzésének egyszerű módszerei - Funkcionális mozgás szűrés (FMS) – boka, váll és csípő - Lágyszövetkezelés (SMR) bemelegítéskor és edzés után (smr. tigerstick)/Harmat Á.td./ 2) Pályás edzés a szövetségi kapitányokkal 3) Tévhitek, nem (jó)l ismert szabályok- szabályismeret /Szalontai B.jvt./

Az utánpótlás munkáját két szegedi vezető, Debreczeny D. és Juhász R. is segítette.

Kép

Az U18-asok áprilisban Franciaországban vesznek részt kontinens viadalon, a felkészülésük következő fontos állomása éppen Szegeden lesz, március 5.-én 14 órától a Tisza parti Stadionban játszanak fiataljaink válogatott felkészülési mérkőzést Szerbia ellen.

 

A fiúk mellett egyre formálódik a női rögbi csapat, a téli edzések eredményeként már 5 szegedi hölgy kapott válogatott meghívást, felnőtteknél Rózsa, Szeri és Zatykó, az utánpótlásnál pedig Arany és Kócsó személyével számol a szövetségi kapitány. Ők Interliga és a júniusi EB mérkőzéseire is készülnek.

A szegedi női csapat célja egyébként, hogy idén ők is bajnoki dobogóra állhassanak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 moddingway 7.0 0 скачать торрент

garneuEn,2018.03.31 03:09

Очень замечательно!

---
Замечательно, очень хорошая информация fifa 15 моды скачать торрент, скачать fifa 15 repack торрентом а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>fifa 15 cracks торрент</a> скачать бутсы для fifa 15