Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb győzelem, idegenben is

2009.04.11

Húsvéti készülődés ide vagy oda, a csapatnak szombaton utazni kellett. Az ünnepi készülődés és a távolság ugyan kicsit olvasztotta a Pozsonyba utazó keretet, de elégséges létszámmal és kellő elszántsággal indultak a fiaink az idegenbeli meccsre. A jó hangulatban közrejátszott a üde tavaszias idő épp úgy mint a kellemes emlékű őszi forduló utolsó meccseként lejátszott szintén kinti találkozó, ahonnan akkor 2 gól különbséggel, de fontos 4 ponttal gazdagabban tértek haza a srácok.

Nos, a Fit World most sem hagyott kétséget a szurkolókban, magabiztosan fektették két vállra a szlovák gárdát. A Slovan Bratislava ugyan nem adta könnyen magát, 4-szer is célt értek el a hazaiak, de a szegediek taktikája jobb volt, 6-tal válaszoltak. A rúgás továbbra sem a Fit World erőssége, de ma ez a házigazdáknak sem ment szerencsére sokkal jobban, rúgásból mindkét csapat két-két pontot tudott elérni.

Jó játékvezetés mellett fordulatos mérkőzésen idegenből sikerült 5 pontot elhozni, ezzel igazi ünnepi hangulatot teremtettek a fiúk a hosszú hétvégére.

Végeredmény:

RC Slovan Bratislava - Fit World RC Szeged 22-32

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket, találkozunk április 19.-én vasárnap Kecskeméten a Diákolimpián.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.