Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 2009-es év legmeghökkentőbb szex hírei

2010.01.01

Meghökkentő szex hírekből sem volt hiány ebben az évben. Végigböngészve a kínálatot ez alkalommal sem volt könnyű eldönteni, melyeket válogassuk be az év végi összesítőbe, így végül négyet választottunk: szokatlanok, röhejesek, meghökkentők.

Konkrétan a szexuális identitással hozható összefüggésbe arról a rögbi játékosról szóló hírünk, aki meccs közben egy ütés miatt elájult, és elmondása szerint, mikor magához tért már homoszexuálisnak érzete magát, ezért gyorsan meg is csókolta az egyik játékostársát. Mi úgy tudjuk, nem így kezd el vonzódni az ember saját neméhez, de nem mertünk feltételezésekbe bonyolódni.Annak a sztriptíztáncosnőnek az esete  is példa nélküli volt, aki állítólag megerőszakolta egy legénybúcsú főszereplőjét. Bár a nő mindent tagadott, a jelenlévők és a férfi szerint egy arra alkalmas segédeszközzel magáévá tette a férfit. Nem derült fény rá, kinek volt igaza.

Az egyik legviccesebb hír egy floridai férfiről szólt, akinek házában közel ezer darab pedofil képet talált a rendőrség, de a vádlott váltig állította, hogy nincs köze a képekhez: mindegyiket a macskája töltötte le, miközben rámászott a bekapcsolva hagyott számítógép klaviatúrájára. A rendőröket szerencsére nem lehetett ilyen nevetséges hazugsággal átejteni, a férfit többrendbeli pedofília vádjával letartóztatták és remélhetőleg azóta is rács mögött ül.

(forrás: női lapozó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.